domingo, 15 de agosto de 2010

PRESENTACIÓ D'AQUEST BLOG

La creació d'aquest Blog té per a mi dos objectius. Un d'ells és anar recordant alguns dels viatjes realitzats fins ara, amb la dificultat però de "pujar" fotos, doncs la major part són diapositives, i  encara que les pugui escanejar, perden qualitat. També lògicament els viatjes propers, aquests ja aprofitant les avantatges del món digital.

L'altre objectiu seria el anar fent fotos de minerals de la meva col.lecció i publicar-les aquí, afegint-hi si fos adient comentaris o possibles anècdotes esdevingudes al llarg de la seva recerca. Aquesta és una tasca força complexa, però em pot servir per tornar a descobrir exemplars que, degut a la meva feina professional, no he vist des-de fa temps. No pretenc pas competir amb la qualitat que obtenen alguns companys, els quals porten ja molts anys d'experiència, disposen d'equips costosos, i assoleixen resultats de professionals.

Vull així mateix donar fe que el present blog no té cap mena de caràcter comercial. Finalment desitjo en aquesta primera entrada significar que és per a mi un repte escriure en català cercant els mots escaients, degut a que quan jo estudiava el batxillerat, llavors estava prohibit el seu ensenyament.

2 comentarios: